هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود وزارت بهداشت: سکته قلبی عامل ۲۴ درصد مرگ‌ها در ایران است افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در سال ۲۰۲۵ شهردار سابق و ۵ کارمند شهرداری نورآباد دستگیر شدند ماجرای تجمع بازنشستگان تأمین اجتماعی در چند شهر چه بود؟ این کلاهبردار فضای مجازی را شناسایی کنید + عکس راهنمای جامع ثبت‌نام و شرکت در آزمون دکتری ۱۴۰۵ وزیر آموزش و پرورش پیگیر تعیین وضعیت نهضتی‌ها

ارسال پیامک به دانش‌ آموزان و فرهنگیان واکسن نزده

به گفته وزیر آموزش و پرورش به دانش‌ آموزان و فرهنگیان واکسن نزده پیامک ارسال می شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۵ - ۲۷ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 17
کد خبر: ۱۱۸۲۵۵

به گزارش راهبرد معاصر وزیر آموزش و پرورش گفت: همکاران باید در مدارس حضور داشته باشند و دانش‌آموزان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای حضور درکلاس‌های درس آماده باشند تا جریان بازگشایی ادامه پیدا کند؛ تلاش خواهیم کرد تا شرایط حضور دانش آموزان را در تمام مدارس مهیا کنیم.

 یوسف نوری درخصوص جزئیات بازگشایی مدارس و حضور دانش آموزان، اظهار کرد: همکاران من تمام تلاش خود را برای اجرای پروتکل های بهداشتی در مدارس به کار برده اند لذا مدارس آمادگی کامل رابرای پذیرش دانش‌آموزان دارند.

نوری افزود: در حال حاضر تمام مدارس مناطق روستایی و شهرهای کوچک، فعالیت حضوری خود را آغاز کرده اند و معلمان و دانش آموزان با جدیت فرآیند یاددهی-یادگیری را در این مناطق پیگیری می کنند.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: تاکنون حدود ۹۴درصد از معلمان واکسینه شده اند و در حدود ۸۵ درصد دانش‌آموزان نیز دز دوم واکسن خود را دریافت کرده‌اند، لذا با توجه به برنامه ریزی‌های انجام شده، آمادگی کامل برای بازگشایی مدارس و حضور دانش آموزان با رعایت پروتکل‌ها در محیط مدرسه وجود دارد.

وی گفت: همکاران باید در مدارس حضور داشته باشند و دانش‌آموزان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای حضور درکلاس‌های درس آماده باشند تا جریان بازگشایی ادامه پیدا کند و اگر در منطقه‌ای تاکنون به هر دلیلی بازگشایی انجام نشده است، از همکاران می خواهم با ایجاد بسترمناسب برای حضور دانش‌آموزان در مدارس، از این جریان حمایت کنند.

عضو کابینه دولت سیزدهم بیان کرد: تلاش کرده‌ایم شرایط حضور دانش آموزان را در تمام مدارس مهیا کنیم ولی اگر تحت هر شرایطی درصد اندکی از مدارس در مناطق شهری، هنوز موفق به ایجاد شرایط لازم برای بازگشایی کامل نشده باشند، می توانند از طریق روش‌های منعطف و گروه بندی دانش‌آموزان، امر آموزش را ادامه دهند.

نوری گفت: بر اساس اعلام ستاد کرونا، می‌توانیم از مراکز جانبی هنری، ورزشی و حتی کانون‌های فرهنگی تربیتی و پرورش کودکان و نوجوانان، ورزشگاه‌ها و پژوهش سراها نیز برای آموزش‌های حضوری استفاده کنیم.

وی در گفت‌وگوی تلفنی با شبکه خبر ادامه داد: با توافق انجام شده با شهرداری، برای همکارانی که دز سوم واکسن خود را دریافت نکرده‌اند و دانش آموزانی که دز دوم واکسن را دریافت نکرده‌اند، پیامک خواهد رفت و این افراد می‌توانند با همکاری شهرداری به مراکز خلوت مراجعه و واکسن دریافت کنند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار